Rolling, rolling, rolling on the...

Då var man påväg till Sälen!
Redan innan folkets hus träffar vi på en bil med dåligt trafikvett och som bara körde ut, att vi alltid ska råka ut för de här bilarna just innan vi ska åka någonstans. För vem vill vara med om en olycka redan innan man har kommit iväg så att säga? :P
Ne nu ska jag utnyttja de här 7 timmarna som bilturen tar och kolla upp universitets utbildning och lite sånt. :D
Hoppas ni har det bra där hemma!
Åh snö här kommer vi! :D

Peace out!
Johanna


I don't have to try...

Vad hände med Johanna Stenberg för många år sedan?
Vad hände med den där glada, kaxiga, framåt inriktade tjejen?


Nobody knows.. Och vet ni vad?
Jag bryr mig inte, jag bryr mig inte om allt ältande längre, allt det förgångna.
Det enda jag kan skriva är att jag är en överlevare, jag klarade av allt från operation till skilsmässa till nertryckning till deppression till hånad till cpklass till undanflykten till depression.


Jag kommer säkert älta någon gång i mitt liv men det ska inte få finnas där i år, dagar, timmar, minuter, sekunder utan jag ska ta tag i saker direkt, se till att jag inte kommer till what if??
Det är med glädje som jag äntligen äntligen har kommit upp ur mitt djupa svarta hål som jag har funnits i, där så många negativa tankar har attackerat mig dagligen där ångesten, rädslan och allt som åt mig inifrån fanns.


Jag har om och om intalat mig att om jag säger 'I'm back' så kanske kroppen förstår orden och ordnar upp det för mig? Ja jag har blivit bättre i måendet varje gång jag har fått en I'm back-flash men det är inte förrän nu på toppen som jag inser hur långt nere jag har varit..
Det tog mig år att komma tillbaka till den här Johanna som jag alltid har varit, och jag ber om ursäkt till alla mina underbara kompisar som har fått utstå allt skit som har cirklat omkring men nu ska jag leva mitt liv med gottgörelser!
Älskar er, tack för allt <3Jag träffade idag en underbar underbar person som heter Bea, hon gjorde det alla om och om igen sa att hon inte skulle klara och hon gjorde det framgångsrikt!
Jag har alltid sagt -Jag gör det alla andra säger att jag inte kan-
.. men om jag är ärlig så var det någon för många år sedan som lät mig förstå att jag inte klarar det, det var inte orden i sig som förstörde.. det gjorde jag själv.
Jag lät en helt vanlig person förstöra det jag trodde på, jag tappade självkänslan och ordet misslyckad tyckte jag var ett passande ord på mig.
Jag trodde att ett misslyckande var slutet, att allt hemsk som hände var mitt fel...


Men hey man lär sig av sina misstag, att misslyckas är inte slutet utan det är en början och en lärdom som gör att man verkligen har bättre förutsättningar nästa gång!
Man måste misslyckas ibland/jämt och när man gör det så klappa er på axeln och säg de enkla och lärorika orden - Det här var ett misslyckande, men jag vet att jag klarar det nästa gång - , uppskatta din framgång även om den har bestått mestadels av misstag för du vet att just DU KAN!
DU KAN fortsätta och visa hur ditt misslyckande ledde dig framåt, att du vågar att misslyckas för att lära dig, för du vet att du gör misstag om och om igen i livet.. du kommer tillslut rätt!
Låt 2012 bli erat år som det kommer att bli mitt!
*Ha en positiv inställning till allt, och om det vart fel så har du ju iallafall försökt!
- Det där var ett misslyckaden men jag klarar det nästa gång -
*Var ärlig, mot dig själv och andra!
-You can do it!-
*Nu har du chansen att ta tag i ditt eget liv
- För ingen annan kommer att göra det åt dig och du har plötsligt slösat bort flera år!-Haha, där försvann min "lägga min tidigt" tid men jag hoppas att alla ni som läser det här förstår hur viktiga ni är och att er stöttning kommer att göra att era/n kompisar/familj går långt!
Jag mår bra nu, jag har äntligen börjar leva och ska se upp för svarta hål men låta mig själv få misslyckas! :)


- JAG GÖR DET ALLA ANDRA SÄGER ATT JAG INTE KAN -
JAG KAN!
Peace out!

RSS 2.0