Balträning!

Nu bär det av till Balträning.. får se hur länge man orkar med det.
Känner mig inte så kry men har missat många träningar så måste gå!
Peace out!
Johanna

Crash the future

Sitter här är lite arg, jag skulle ju skaffa jobb nu ihelgen och gå på en konferans som de skulle ha! Jag skulle se vad de arbetade med och ställa mina frågor angående att bli återförsäljare men klart som fasiken sprack det. :/
Och sen var det krogen och fest nu ihelgen men jag får sitta hemma och fokusera på att bli frisk!
Jag ÄTER som jag ska JAG motionerar normalt för jag vet att varje gång jag motionerar för mycket blir jag sjuk, varför kan inte jag få vara friskt???


Varför blir jag alltid sjuk?
Hur ska jag få mitt immunförsvar att bli bra igen?? Vill bara vara frisk.
Alla är inte välsignade med ett starkt immunförsvar.
Peace out!
Johanna

Grattis Daniel Molin till SM- Guld och brons!

Sitter framför tv:n och känner mig riktigt risig.. igår vart det att fira Danne som har tagit SM-Guld och brons i pimpel.
Grattis!!!!
En riktigt glad Danne!!
Folket och fotokrig med EmmaPemma. :)
Chokladmedaljerna, prydnads toppar, två Medaljer GULD och BRONS! :)
Ännu en gång Grattis Daniel Molin!


Ska gå och sova nu är inte alls bra, fan måste ringa och avboka mötet nu ihelgen...
Peace out!
Johanna

Dreams, growing up, work

Sitter ensam i längenheten, kommer på mig själv med att tycka att det är skönt att bara koppla av och tänka, snart kommer jag att ta studenten och bli pank? Jobb står egentligen överst på min lista men vad vill jag jobba med??

Ska på en konferans i helgen där ett företag ska diskutera ev. utveckling och där de ska förklara mer om deras produkt och där jag får ställa frågor om hur man blir återförsäljare och vad det innebär...
.....känner mig lite skraj om jag ska vara ärlig för att nu MÅSTE jag bli vuxen
.....kanske även ska börja ta det stora klivet och flyga ur boet? men då måste jag ha ett jobb. :P
I have a dream..... Am I pretty enough?


Peace out!
Johanna

Livets mening

Idag vart det att åka hem efter en underbar helg hos min Älsk och hans föräldrar. :)
Lite roligt att det alltid finns något gott framme och jag som inte kan hålla mig utan proppar i mig tills jag känner, oj jag mår illa!
Men det var skönt att för första gången på flera veckor får man koppla av och bara vara sig själv, känner att min liv passerar mig och jag vet inte än om jag ska hoppa på och undersöka vart det leder mig utan några funderingar eller grubblande eller ska jag börja planera för andra saker?



Livet känns för bra så jag känner mig nervös för att något kommer att hända, gå snett för får allt kännas såhär FÖR BRA?
Jag har alltid tänkt att livet är så jäkla svårt och allt går emot en men är det nu min tur att uppfylla mina drömmar och skapa nya och om jag följer den vägen kommer jag senare att få betala för de??
Varför kan inte bara mina föräldrar vara som andras ibland är.. bestämma min framtid så att jag slipper behöva ta såna här beslut och sedan ångra mig.
Ska börja ta mig en riktigt funderare nu!



Peace out!
Johanna

Kenya

http://kenyatogether.blogg.se/ <- Länk
Vill bara påminna om att Kenya ung nu är i Kenya och man kan trycka på länken ovanför för att se vad Kenya Ung gör och vilka av våra vänner de just nu träffas!
Avis är jag men önskar de all lycka!
Jag hoppas att min resa blir av i höst och att då även jag får tillfälle att träffa alla och bidra med något. <3
Peace out!
Johanna

Alla <3´ns dag

Min alla hjärtans dag firade jag med min Pojkvän Andreas, mina bästa vänner Emma, Lovi och Anton!
Kan man ha en bättre kväll än lite osande popcorn, skratt och mycket kärlek? :D
Det var en av mina bästa dagar på länge så jag hoppas att alla tänker på att bara för att det är alla hjärtans dag ska man inte behöva deppa utan samla ihop ett gäng och gör en riktigt myskväll där ni är avslappnade och innehållet av kvällen innehåller skratt!
Så får den dagen ett annat budskap än att man ska slösa så mycket pengar som möjligt för att visa sin så kallade "kärlek".
Jag hoppas att alla tänker på att man ska visa hur mycket man tycker om varandra för det är ingen självklarhet och var glad över de små stunderna i livet för det är oftast de man minns längst och som man relaterar till när man har det trevligt och är lycklig.
Peace out!
Johanna

Fear!

Rädslor är något som kontrollerar våra liv så otroligt mycket, jag är inte rädd för så mycket utan gör ibland saker utan att tänka på konsekvenserna för att leva livet.

Jag har tyvärr dragit på mig en rädsla som finns där varje dag påväg till skolan, matsalen och påväg hem. Jag är rädd för att halka, ramla och slå i huvudet än en gång. Som ni kanske vet eller får veta nu så har jag halkat och slagit i huvudet som gör att jag nu går omkring med krafig huvudvärk, illamående och yrsel.

Jag känner att jag lider tillräckligt av stress att jag inte orkar med något mer och nu är jag som bedövad, känner inget direkt förutom att det känns som att jag går i sömnen/ är på auto pilot jag är egentligen inte medveten om allt som händer utan huvudvärken får mig att förstå att jag är vaken.

Har även fått ett erbjudande som jag inte vet hur jag ska göra med. Så det blir att tänka lite till. :L
Peace out!
Johanna

RSS 2.0