A day..

Det är jobbigt att vara stressad för att...
... det enda jag vill fokusera på är att ta mig ur skolan, må bra och hinna vara med underbara människor!!


Jag visste inte att stress kunde påverka känslor men det kan de tydligen, känner mig riktigt förvirrad. Ena sekunden har jag en massa känslor, andra gånger är jag på autopilot eller bara ett tomt skal men ingen själ hemma. Jag vill börja leva igen, jag vill jobba, resa, jobba, träffa underbara studiekamrater som man kan plugga tillsammans med, ett skönt gäng som hittar på saker eller bara kan va.
Saknar det kompisgänget jag hade i 9:an, nu har vi antigen växt ifrån varandra, flyttat från varandra eller har så mycket i våra liv just nu så att vi inte hinner umgås.


Känner att min kreativa-skrivandet inte är på topp nu, min dator har trollat bort mina skolarbeten och har inte vågar se exakt hur många som är kvar. :(
Behöver jag ha något mer emot mig just nu?


Peace out!
Johanna

Ny sommargarderob...

Trist väder idag...


...Idag var det meningen att jag skulle plugga nästan hela dagen så att jag blir klart med allt, men mamma ville inte åka ensam till stan så jag följde med. (A) då får jag ju övningsköra och där inne så vart det en liten rea-shopping-tur. :P
Två likadana bikinis i olika färger vart det.. :P från Bikbok
Håller tummarna för att jag får färg i sommar så att jag inte ser för blek ut i de! :/
Två vårJeans som satt suveränt! :D
Två tröjor från hm&Veromoda. :D (Emma jag köpte tröjan nu iaf(A))
Och en ny icke-vattenfast maskara. :P
Trodde att jag inte hade några pengar men hade visst inte rört studiebidraget (HAPPY)


Nu ska jag fortsätta att tvångsplugga som jag har gjort hela den här veckan.. men det är kul att kryssa över rest för rest!!Peace out!

Johanna

Isolering av 3-nät

Gårdagens strul med tekniken...

Efter gårdagens 'test' var det upp till bevis! Kan du eller kan du inte leva utan mobil? Jag har ibland testat mobilfria dagar för att se hur det går och det går, enbart om det är på mina egna villkor. Igår var 3-nätet helt utslaget och jag kände mig som en isoleradstenåldersmänniska! Inte lätt, hihi. Jag skulle ta mig till mamma som jag inte fick kontakt med pg.a 3, jag skulle försöka få tag i kompisar o familj med det fungerade inte pg.a 3. Jag överlevde fast jag måste erkänna att jag smått greps av panik inte för att min mobil inte fungerade utan hur fasiken skulle jag ta mig hem?? Om man bor på landet utan någon social kontakt med världen (okej nu överdrivet jag men nästan så är det) så är mobiltelefonens existens ett bonus för att kunna ta sig hem och tillbaka till samhället. :)

Ne men det var trevligt att bli 'kidnappad' av sin bästa vän och bli itvingad mat ( (A) ) och kolla på film med trevligt folk. :)

Att bli beroende av dagen teknik är inget bra..
Peace out!
Johanna

Judge me and I will prove you wrong..

Du kanske tycker att jag är för gammal?


När jag satt på bussen påväg hem igår fick jag sitt sällskap av en kvinna som var 40+ och med sig hade hon en barnvagn.
Hon frågade om hon fick sitta hos mig så att hon kunde hålla koll på sin dotter. Efter ett tag började vi prata och jag frågade hur gammal hennes dotter var, får svaret 1 år och hon lägger även till meningen "du kanske tycker att jag är för gammal?".


När det handlar om barn tycker jag inte att det spelar så stor roll hur gammal man är så länge barnet får all den uppmärksamhet, kärlek och stödet den behöver för att få en bra uppväxt. Vi alla mognar vid olika tidpunkter i våra liv, vissa kanske aldrig blir mamma och andra känner behovet av att skaffa barn och vill ha en stor familj med många barn.
Hon sa även att hon hade en dotter som var i tonåren och att den lilla var en sladdis, varken jag eller någon annan har rätten att döma någon som skaffar barn tidigt eller sent, vi alla kan ha olika åsikter om det men man måste komma ihåg att vi är alla olika och att få barn tidigt eller sent kan vara 'rätt' för vissa men inte andra. Vi är olika individer som väljer att ta olika vägar i livet och de val man gör själv gör ska ingen annan dömma.
Din ålder är bara en siffra och den förklarar inte vem du är eller hur utvecklad du är, man kan känna sig både yngre eller tillomed äldre än sin 'rätta' ålder.


Peace out!


Johanna

Sucker Punch

När... du läser det här data-inställda-inlägget är jag på Bio med Andreas och ser Sucker Punch!
Har någon av er sätt den eller velat se den?
Håller tummarna för att den är bra. :)


Såg precis att Vanessa Hudgens är ju med den. :P
Inte riktigt en film där hon brukar ha en roll i men det ska bli spännande! :)
Hot or Not? :)
Peace out!
Johanna

I didn't forget you...

Var är du just nu?
Mår du bra?
...Lever du?


Det är pinsamt att erkänna att jag har börjat tänka mindre på dig på senaste tiden, du är inte bortglömd, du finns där i mitt förmedvetna och kommer fram när jag minst anar det... när jag tänker för mycket eller inte mår bra.
Idag dök du upp igen och jag gav mig själv löftet att jag måste försöka att träffa dig igen för ibland har jag nog inbillat mig att du är död, kanske för att jag är rädd för vad eller 'vem' jag kommer att möta.
Du behandlade alla rättvist, gav oss alla lika mycket kärlek, berättade historier och spelade en av sakerna du älskade mest, kortspel.
Och du var bäst på det!!
Och det får mig att skämmas, vart är jag nu när det är du är sjuk, nu när du kanske inte minns mig!!?
Min farmor och farfar dog när jag var liten och jag var stolt över att ha en Mormor och morfar även om jag kanske aldrig sa det så var det Morfar du var för mig, den enda jag lärde känna iaf.


Morfar tills vi möts igen, Jag älskar dig. <3Peace out!
Johanna

Red-Eye-Effect!

Klia, Klia, Klia!

Ringde vårdcentralen iveckan pg.a att mina ögon är röda, kliar och rinner... på toppen av det rinner också näsan. Och fick svaret att det måste ha gått tre dagar innan jag får komma dit. Idag är det lördag och vårdcentralen har stängt! Jag misstänker att det är ögoninflamation men känns inte riktigt som det brukar så ska be och få göra ett allergi test. Om det är en allergiskt reaktion så tycker jag synd om alla som måste handskas med allergi dagligen och jag tycker att det är stark! Ne nu ska jag inte skrämma mig i onödan men har aldrig varit allergisk förut och hoppas på att det bara är ögoniflammation och ev. förkyldning?? (Åt en gång för mycket apelsin och fick en allergisk reaktion med det var för att apelsin är en väldigt stark frukt!) Sänder en tanke på alla som är pollenallergiker för det kan inte vara lätt att må skit i den fina vårvädret. <3

Peace out!
Johanna

Bad Day

Hur kan dagarna se så likadana ut men vara så annorlunda påfrestande?
Ena dagen är jobbig och den andra är jobbig på ett annat stadium?!!

Jag vet, mååånga frågetecken men jag är inte bättre än min skola med ett förvirrande dåligt system: kommunikation!
Jag visste att vi hade ett ansvar när vi går i ett gymnasium men jag trodde inte riktigt att vi var tvugna att jaga information för att få vara med på saker eller fråga efter information som vi inte har fått ta del av.
Man måste dra ut information för att vara säker på att man inte har missat något eller fråga frågor för att ta reda på ifall det finns ett svar!! Sånna saker gör min som redan är panikslagen dödstrött för inte är det vi som ska stressa ihjäl oss för att försöka vara en del av skolan?

Som sagt idag var en jäkligt tuff dag och då hade jag bara en lektion men när någon ger mig order och därmed trampar på mig blir jag så jäkla förbannad över att jag reagerar på samma sätt som vanligt: JAG GÖR DET DU SÄGER!! Men nu är det ändring på det, allvarligt jag kan inte bli arg för att jag gör som du säger men nu är det du som följer mina rules!

Tack Ulrika och Daniel, vad skulle jag göra utan er? :)
Så bli ingen dörrmatta, ingen får trampa på dig! Puss<3


Peace out!
Johanna

Under Pressure..

Existerar 18½-års kris, och har jag isånnafall hamnat i en nu?
Snurrar jorden så fort som jag just nu tycker att den gör?
Vad händer efter studenten?


Frågetecknet nummer ett är jag just nu, känner pressen från alla håll.. det är nu du ska bli vuxen, hur kan du inte veta vad du vill bli?
Jag är just nu för rädd för att ta beslut, för måste jag isånnafall stå för de om en vecka eller två?


Jag är rädd för ovisheten för att tappa bort mig själv, mina kompisar och framför allt tappa bort min framtid som jag inte vet hur den kommer att utvecklas.


Jag tyckte att pressen i 9:an då man fick hem kataloger om gymnasium var en jobbig tid men nu är den här igen och tro det eller ej med det är tamigfan jobbigare än jag hade trott.
Mitt i all den här stressen och pressen har jag tappat bort något viktigt, min tro på mig själv, jag är i en fas där det känns som att allt jag gör kommer att misslyckas och jag har slutat att tro, på mig själv. Jag är inte längre på det medelmåttiga stadiet utan har sjunkit lägre..(hur man nu kunde det)..


Jag hoppas innerligen att jag har samma månad, samma tid hittat vad jag vill bli nästa år för att inte veta hur morgondagen ska bli skrämmer mig.. jag kämpar mot det men den som har misslyckats är jag och den misslyckandet har jag överfört till alla i min omgivning och tror att varje blick och samtal är ännu ett sätt att kritisera mitt negativa misslyckande.


Jag hoppas att ni all mår bra och är mindre förvirrade än mig.
Peace out! Johanna

RSS 2.0