Uppmuntran!

Är ni som jag?
Känner att med vintervädret är ni mer stressade och uppretade än vanligt, och vill bara gömma sig under täcket tills solen kommer fram igen!?
Jag känner att just nu behöver jag något som gör att jag håller leendet uppe,
förutom min pojkvän så finns det ett väldigt roligt program och har du inte sett det då BÖR du göra det snarast!
Pensionärs jävlar är ett grymt roligt program :L Del 1/2

Del 2/2 Av Pensionärsjävlar!
Ne nu ska jag snart sova. :)
Peace out!

ÅFF!

JAG SKA PÅ ÅFF MATCH SNART SÅ DET BLIR ATT BYTA KLÄDER TILL VARMA VARMA OCH SEDAN DRA TILL MATCHEN OCH VÄNNERNA :D
Halloween kostymer vart Maria Montazami från Svenska Hollywoodfruar
men det var många som insisterade på att jag såg ut som Viktoria Silverstedt.. men tackar för det! :O
Men det var en trevlig kväll om man räknar bort ögoninflammationen och magkatarr!!
Ne nu måste jag verkligen göra iordning mig.
Peace out!!
Johanna

Ett nytt kapitel

Att vara känslokall är inget jag föddes med eller något jag förknippar mig med och jag är inte heller den personen som sparkar på den som ligger.
De gångerna någon liknande egenskap kommer över mig är när någon i min omgivning blir orättvist behandlad, får ta emot ett flertal grymma ord eller när skit snack förekommer.
Jag hatar när människor får för sig att de är bättre än någon annan eller att personer tror att de har rätt till att styr och ställa/ säga något oförlåtligt till någon.
Det är då jag säger nej och mina försvars egenskaper kommer fram, jag har varit med om olika metoder inom mobbning och har själv varit utsatt av de.


Jag vet hur det känns att vara ensam, att känna hur människor kan styra så att folk drar sig undan och inte vågar säga ifrån med rädsla om att även bli den som blir smutskastad. Jag vet hur det känns när bästisen plötsligt har en ny bästis då det är svåra tider och hur det känns när ingen ingen vet vad som pågår. När ett påklistrat leende är vardag och att springa till toaletten ofta för att tårarna bränner, jag har varit i den sitsen och vet hur det känns när någon bryter mönstret, pratar och skrattar med en och status inte var något de brydde sig om...
Johanna Stenberg, Jennie Kempe och Amanda Rudberg!
Ni räddade mig när jag mådde som sämst, och det var ni som för första gånger frågade hur jag mådde och om jag ville hitta på något ihelgen med er!
Ni hjälpte mig finna självförtroendet och därmed var ni de starkaste i klassen. <3
De senaste 3 åren har varit tuffa år för mig och gjorde att jag ännu en gång mådde väldigt dåligt och kände mig lika svag som den tiden innan ni hjälpte mig på fötter, och för att kunna bygga upp mitt självförtroende ännu en gång och denna gången var jag tvungen att klara det själv var jag tvungen att ta avstånd från allt som sårar mig som gör att jag blir svag. Jag var tvungen att bli stark, klara mig själv och ta itu med allt som jag har skjutit åt sidan eller för att gå vidare för ett år sen bildades ett hat, hatet gjorde att det var lätt för mig att acceptera och kunna vända blad. Jag har känt att en del av den muren revs i år, gamla sår kom upp och ett hat mot DIG som sårade mig så djupt för ett år sen kom upp, du försökte än en gång såra mig och komma in i mitt liv. Jag måste meddela att du gjorde mig så stark som jag är idag och du fick mig att träffa min pojkvän som betyder väldigt mycket och även fast han inte vet det har gjort att jag har läkts och får mig att känna mig trygg och älskad. Han är lika knasig som jag... om inte mer? :P


Jennie Kempe, nu börjar vårt kapitel!<3

Peace out!
Johanna

Be a "kärring"

Hola!


Har övningskört med mamma idag, av någon anledning kör jag bättre när pappa är med än med mamma... tror lite det har med mammas nya bil att göra.
Har ju bara övningskört den en gång innan och växellådan är helt ombytt om man ska jämföra de med hondan...
Lite förvirrande att backen är bredvid ettan, men det är något man får deal with och lära sig. :L
Vi övade lite backning idag och det fungerade väl.. åt skogen?
För om man har foten på gaspedalen så går det för fort backåt och om man inte gasar så dör den och med de orden så har jag kommit fram till att jag ska bli en "kärring åkare" som mamma kallade mig eftersom jag sa att jag ALDRIG ska backa mer, blir så jäkla förbannad när det inte blir som jag vill.
Jag vill ju backa i lagom tempo men det går icke!
Med Hondan funkar det iaf SAKTA!
Får väl vara glad över att det inte är så stor trafik i skogen. xD


I veckan har jag åkt bussen mot Björsäter för första gången, lite läskigt då jag enbart hade fått beskrivningen "när det kommer en stor kurva som busschauffören måste sakta in väldigt mycket på kommer busshållsplatsen du ska av på", men som ni ser!
Jag lever och kom av på den rätta busshållsplatsen eftersom Mormor och Imre stog där och tog emot mig sen var det en vandring på vägen nästan 2 km för att ta sig till Imres hus.
Där vart det övernattningen och på onsdagen vart det att åka till stan där jag skulle hämta mina nya glasögon och köpa en kavaj till Sparbanksdagen eftersom vi skulle visa upp vårt UF företag där.Såhär ser glasögonen ut:
JK London Camaby, Svart metall
Carducci , Brown
K-ton pilot, Gold


Kavajen var riktig snygg!
och det vita linnet köpte jag också :L
Men sen så gick jag en sväng och hittade en snygg stickad tröja och jag har den redan i en färg så jag tänkte köpa den i en mer neutral färg så det vart svart ;)
Var riktigt nöjd den dagen :).
Sen blev det att hälsa lite snabbt på Älsk som har hjälpt mig att fixa lite smått och gott till min datorn! TACK<3


Peace out!
Johanna

Tv- program

Bläddrade lite mellan kanalerna tills jag förstod att det verkligen inte skulle komma något bra på tv:n, och medans jag höll på att sätta in VHS:en med en underbar disney klassiker så kom Jerry Springer upp i rutan... visste ni att det är hans 12:e säsong?
Och då undrar i alla fall jag hur många avsnitt kan den snubben ha per säsong?
Sanslöst att han kan behålla tittare och få ut mer och mer säsoner medans program man faktiskt gillar knappt klarar sig till den andra säsongen och det tredje är karaktärerna bort bytta (ersatta) eller helt förstörda personligheter!!
Ska det vara svårt att hitta på något nytt lite då och då i ett Tv-program??
Jerry Springer klara det tydligen så varför inte försöka överträffa er själva någon gång??Är det förresten någon mer än jag som inte kan mms blogga längre?
Help!Peace out!
Johanna

RSS 2.0