~Ingenting~

Idag är det en ingenting dag, ja känner mig ingenting.
Varken jätte glad eller jätte ledsen, men ändå inget mittimellan heller.
Ja kan inte säga att ja mår dåligt för det gör ja inte, inte egentligen,
Man kan inte säga att ja mår bra för det gör mår ja egentligen inte heller, men som sagt mår inte som det ovastående heller, Är inte heller jätte förvirrad, inte på rikitgt.
Det borde vara bra eftersom det är snö ute och jag gillar snö och brukar må bättre av det för att dagarna blir ljusare då och ja mår mycket bättre i vanliga fall.
Men nu vet ja  inte, känner lite att tårarna är nära men jag vet inte varf ja gråter,
jag är ju inte jätteledsen jag är ju på ett ingenting humör.
ja bara känner mig tom, som ja inte har ngt i mig.
jag är nog rädd att de andra var bättre än mig,
att hon va allt du egentligen ville ha,
kan inte tänka på annat ibland..
mitt huvud är så fullt..


Pratar med min Prins nu <3
Det känns så mycket bättre, men ändå är ja nog på ingenting humör*

kram<3

Det snurrar så fort...

Del 1
 
Ibland verkar det som våra roller är ombytta, som att det är något som du döljer för mig?
Som att du inte berättar vad som är fel, vad ja har gjort.
Ändå vet jag att om du berättar det kommer ja antagligen försöka knuffa bilden av felen på mig åt sidan.
Jag vill veta vad jag ska göra/ hur ja ska bete mig när ja blir arg och sedan ångrar det för att ja tillslut medger att ja hade fel...igen. Ja säger förlåt men ibland verkar det som om du bara tar det som tomma ord.
Ja vill veta varför du blir sur tillbaka? För det gör det så mycket svårare att få kontakt igen!
Ja vill veta vad du känner, tänker, tycker.
Ja vill veta mer än vad ja nu vet, ja vill veta varför du ibland håller om kudden isf för mig, varför ja inte får röra dig när ja av trötthet har råkat bli irriterad.
Ibland så vet jag bara inte.. ibland vill ja bara sova, sova igenom livet.Ibland vill ja bara gråta, gråta floder så att ja slipper känna att tårarna ibland bränner vid ögonlocket, det känns som de kommer att falla när som helst, vet inte riktigt varför.När du är i rummet bredvid eller längre bort känner ja en sådan längtan efter att få vara i dina armar, känna dina kyssar och veta att ja är din.<3 _
Del 2
_
Även fast ja inte säger det så vart ja ledsen när du ibland sviker utan att veta om det, eller när du trycker ner dig själv!Ja vill att du ska vara lycklig och hitta någon som talar om hur mycket du betyder och hur värdefull du är, det är inte förens den här killen kommer och säger just dessa ord som du kommer att förstå. Även om vi kommer skrika eller förklara så kommer du inte förstå hur vi ser på dig, och hur underbar du är.Ja medger att ja ibland inte orkar all skitsnack om dig själv, förut var det bara några enstaka gånger och då var det bara att säga det du ville höra: Att du duger för det gör du och hur fin du är.Men med tiden blir det bara mer och mer, ja orkar inte hålla på därför kan man säga att ja gav upp. Ja orkade inte längre bekräfta den personen som jag beundrade i alla dessa år.Ja hoppas att du förlåter mig men ja vill att du ska veta att ja finns här och älskar dig, förlåt för att ja gav upp<3

RSS 2.0